سقف‌ عرشه فولادی سقفی است که به دلیل استفاده از دو عنصر ورق‌های فولادی گالوانیزه ذوزنقه‌ای شکل تحتانی و برش گیرها از سایر سقف‌ها متمایز می‌شود و البته با استفاده از آرماتوربندی و بتن ریزی بر روی این ورق فولادی، این نوع سقف اجرا می‌شود. از بخش‌های اصلی سقف‌های کامپوزیت عرشه فولادی باید به تیرهای فرعی مورد نیاز در بین تیرهای اصلی سازه اشاره نمود. ارتفاع عرشه‌های فولادی بایستی بین ۵ تا ۷٫۵ سانتی‌متر باشد.

 

مزایای سقف عرشه فولادی

  • سرعت اجرای سقف عرشه فولادی: با توجه به سرعت بالای تولید عرشه و پوشش سقف و امکان بتن ریزی چند سقف به صورت همزمان مدت زمان ساخت به شدت کوتاه خواهد شد.
  • از نظر کنترل بارهای حین اجرا: این ورق فولادی بدون نیاز به شمع بندی نیز قابلیت تحمل بارهای حین اجرا را داشته و به عنوان سکوی کار مورد استفاده قرار می گیرند.
  • سبک بودن: حدود ۲۵% از بار مرده سقف را کم می کند ،10 تا ۳۰% در فولاد اسکلت صرفه جویی می شود ،۴۰ تا ۷۰% مصرف میلگرد سقف را کم می کند ، در مصرف بتن۱۰ تا ۱۵% صرفه جویی می شود همچنین می توان ورق عرشه فولادی تا ۲۵۰۰ متر مربع در یک تریلر حمل نمود.
  • از نظر مقاومت در برابر آتش سوزی: آیین نامه های بسیار زیادی برای تعیین میزان مقاومت در برابر آتش سوزی سقف های عرشه فولادی وجود دارد که بر اساس آن ها می توان با توجه به حساسیت و کاربری سازه میزان مقاومت در برابر آتش را مشخص نمود.
  • مقاومت در برابر شرایط جوی: سقف های عرشه فولادی با امکان کنترل میزان پوشش گالوانیزه روی ورق ها در تمامی شرایط آب و هوایی بدون افزایش قابل ملاحظه هزینه های اجرایی قابل استفاده می باشند.
  • زیبایی ظاهری: با وجود این که سقف های عرشه فولادی اصولا المان های سازه ای هستند اما به دلیل پوشش گالوانیزه و داشتن فرم های مختلف از لحاظ بصری نیز جذاب بوده و با یک پوشش مناسب دارای دوام بالا، نگهداری آسان و زیبایی فوق العاده ای خواهند بود.
  • قیمت عرشه فولادی: از آنجایی که سرعت ساخت این نوع سقف زیاد است، در هزینه ها نیز صرفه جویی می‌شود.

 

اجرای سقف عرشه فولادی

مراحل اجرای سقف عرشه فولادی به شرح زیر است:

  1. دپو و انتقال به طبقات: بعد از انتقال ورق های کامپوزیت به کارگاه و دپو در یک فضای کوچک ، توسط نیروی انسانی و بدون اینکه به ماشین آلات نیاز باشد و فقط با استفاده از یک بالابر به ترازهای مختلف طبقات انتقال می یابد .
  2. جا گذاری عرشه های فولادی: این عرشه ها شامل گیره های نر ومادگی می باشند که به سهولت نیروی انسانی نیمه ماهر می توانند آنها را در یکدیگر درگیر کنند و بعد از این مرحله می توان در طبقات به آسانی رفت و آمد نمود وبه شکل قابل توجهی سرعت کاربالا می رود.
  3. نصب میلگرد و گل میخ: برای اتصال عرشه های فولادی برروی تیرها از گل میخ استفاده می کنند و این کار موجب می شود که وزن تیرهای فولادی مصرف شده کاهش یابد.
  4. بتن ریزی: بعد از اینکه میلگردها متصل شدند بتن ریزی انجام می گردد ضخامت کم دال و یکنواختی سطح صفحات باعث می شود هوا به سرعت و آسان تر خارج شود.

برای مشاوره در زمینه اجرای عرشه فولادی در تبریز می‌توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

[vc_empty_space][vc_btn title=”تماس با ما” color=”orange” align=”center” css_animation=”slideInUp” link=”url:https%3A%2F%2Fsegalsazeh.com%2Fcontact-us%2F|||”][vc_empty_space]
[vc_single_image image=”3026″ img_size=”large” alignment=”center” onclick=”link_image” css_animation=”slideInUp”]
[vc_single_image image=”3021″ img_size=”large” alignment=”center” onclick=”link_image” css_animation=”slideInUp”]
[vc_single_image image=”3016″ img_size=”large” alignment=”center” onclick=”link_image” css_animation=”slideInUp”]
[vc_single_image image=”3011″ img_size=”large” alignment=”center” onclick=”link_image” css_animation=”slideInUp”]
[vc_single_image image=”3006″ img_size=”large” alignment=”center” onclick=”link_image” css_animation=”slideInUp”]
[vc_empty_space]

1 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

هجده − 5 =